Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Monorail Slagharen gaat dwars door constructie van nieuwe lanceerachtbaan heen

31-03-2017, 13.23 uur

Wie niet in de nieuwe achtbaan Gold Rush in Attractiepark Slagharen durft, kan de miljoenenaanwinst wel van heel dichtbij bekijken. De Monorail in het pretpark loopt dwars door de constructie van de 33 meter hoge triple-launch coaster heen.

Passagiers van de Monorail zien straks hoe waaghalzen met 95 kilometer per uur worden gelanceerd. "Gisteren heeft de Monorail voor het eerst testritjes gemaakt sinds de bouw van Gold Rush", vertelt een woordvoerder aan Looopings. "En hij past precies tussen de steunpilaren."

Er komt ook een speciaal uitzichtpunt op enkele meters hoogte, naast het station. "Die 'viewing area' is bijna af", aldus de voorlichter. "We leggen ook de laatste hand aan het stationsgebouw."

Binnenkort wordt de trein op de baan gezet. Daarna volgen de eerste testritjes. Op donderdag 13 april vindt de officiële opening plaats. Het is voor het eerst sinds 2001 dat Slagharen een nieuwe achtbaan in gebruik neemt. Gold Rush gaat twee keer over de kop.











Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be