Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Attractiepark Slagharen: 'Meer boekingen door Trump-filmpje'

24-01-2017, 16.02 uur

Attractiepark Slagharen profiteert van een grappig filmpje uit het satirische tv-programma Zondag met Lubach. Daarin wordt het pretpark op komische wijze voorgesteld aan de nieuwe Amerikaanse president Donald Trump, als "the best ponypark in the world".

Verschillende Amerikaanse media pikten het item op. "Most important: did you know they have a whole freakin' ponypark?!", schrijft de populaire website BuzzFeed. Inmiddels is de video via Facebook en YouTube tientallen miljoenen keren bekeken.

Slagharen is blij met de aandacht. "Wij merken dat het aantal boekingen via onze site een stuk hoger ligt dan gewoonlijk in deze periode", laat een woordvoerder aan Looopings weten. "Mensen weten ons dankzij de video goed te vinden."

De beelden van pony's in het filmpje zijn overigens niet afkomstig uit Slagharen. "Maar mensen associëren de pony's wel met ons, dat is leuk. We zijn natuurlijk tientallen jaren een ponypark geweest, het zit in ons DNA." Sinds 2008 wordt de term 'Attractie- en Vakantiepark Slagharen' gebruikt.



Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be