Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Vuurspuwende Efteling-draak al ruim een maand stil door technisch probleem

11-06-2016, 17.26 uur

De Efteling heeft het er maar druk mee. Langdurige technische problemen teisteren enkele bekende figuren in het pretpark. Zo staat de vuurspuwende draak bij houten achtbaan Joris en de Draak al ruim een maand doodstil.

Gewoonlijk kijkt het groene monster grommend om zich heen terwijl er bezoekers langs zijn moeras lopen. Zijn dreigende blik volgt bovendien de achtbaantreinen die elke paar minuten voorbij scheuren, gevolgd door een steekvlam uit zijn bek. Sinds vier weken werken alleen de rookeffecten nog.

Ook Sprookjesbos-bewoner Langnek is al geruime tijd defect. Medewerkers van het attractiepark zitten ondertussen niet stil: op dit moment vinden op meerdere plekken ingrijpende werkzaamheden plaats. Er wordt gebouwd aan een nieuw bungalowpark, de nieuwe attractie Symbolica en het huisje van Roodkapje.

Watershow Aquanura krijgt momenteel een opknapbeurt. Joris en de Draak is komende week aan de beurt. Of de draak dan ook onder handen genomen gaat worden, is afwachten.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be