Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Confronterend: plattegrond van Disneyland Paris, maar dan zonder gesloten attracties

11-05-2016, 15.17 uur

Is een bezoekje aan Disneyland Paris nog wel de moeite waard? Als alle gesloten attracties van de plattegrond worden gegumd, blijft er pijnlijk weinig over. Ongeveer eenderde van het pretpark is afgesloten met bouwhekken.

Op een 'accurate' kaart zijn de grootste delen van themagebieden Adventureland en Frontierland verdwenen. Deze week werd opnieuw een doorgang in het cowboydeel afgesloten. Ook drie treinstations, Peter Pan's Flight en delen van Discoveryland zijn van de plattegrond geveegd.

Disneyland Paris werkt al een tijdje aan een gigantisch renovatieprogramma. Het is de bedoeling dat de meeste grote attracties worden opgeknapt voor jubileumjaar 2017, als het resort 25 jaar bestaat.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be