Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Belgium

Proefpersonen stappen in nieuwe waterachtbaan Walibi Belgium

06-05-2016, 14.35 uur

Enkele tientallen geluksvogels hebben vandaag voor de allereerste keer een ritje mogen maken in de nieuwste attractie van Walibi Belgium: de gelanceerde waterachtbaan Pulsar. Vanmiddag maakte de powersplash een ritje mét bezoekers.

Op verschillende fansites verschenen de eerste beelden. Daarop is ook te zien hoe de draaischijf in het station werkt. Een boot wordt achteruit, vooruit en weer achteruit gelanceerd, gevolgd door een grote splash. De 45 meter hoge wereldprimeur haalt een topsnelheid van 100 kilometer per uur.

Pulsar bevindt zich nog in de testfase. De nieuwigheid is de komende weken op willekeurige momenten geopend, vaak slechts een paar uur per dag. "We geven geen garanties", zegt een woordvoerder. Op zaterdag 4 juni volgt de officiële opening.



Meer Walibi Belgium
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be