Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Klein wonder: monogame Efteling-zwaan vindt nieuwe liefde

23-10-2015, 21.45 uur

De vonk is overgeslagen tussen de beroemde Efteling-zwaan Koosje en zijn nieuwe metgezel Kaatje. Dat mag met recht een klein wonder heten. Koosje kwam afgelopen voorjaar in het nieuws omdat hij ontroostbaar leek na het overlijden van zijn grote liefde Keesje.

De rouwende zwaan staarde dagenlang naar zijn eigen spiegelbeeld in een prullenbak. Omdat zwanen monogaam zijn en doorgaans hun hele leven bij één partner blijven, was er weinig hoop dat het ooit nog goed zou komen met Koosje.

Maar niets is minder waar. Koosje en nieuwkomer Kaatje blijken het zo goed met elkaar te kunnen vinden dat er een klein zwaantje ter wereld kwam. De Efteling reageert verheugd, maar plaatst wel een kanttekening bij het prille babygeluk. "We vinden het leuk dat de zwanenfamilie zo populair is, maar we willen iedereen vragen gepaste afstand te houden."

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be