Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

'Actiefoto's Efteling-achtbaan Baron 1898 verkopen slecht'

12-08-2015, 14.21 uur

De verkoop van actiefoto's bij de nieuwe Efteling-achtbaan Baron 1898 valt behoorlijk tegen. Dat vertellen verschillende medewerkers aan Looopings. Oorzaak zou het bagagesysteem van de populaire attractie zijn.

Passagiers moeten hun tas met hun portemonnee inleveren voordat ze een ritje maken. Bij de ingang zijn daarvoor speciale garderobekasten neergezet. Wie weer uit de achtbaan stapt en de actiefoto's bekijkt, heeft daarom vaak geen geld bij zich.

"Veel bezoekers hebben geen zin om hun fotonummer te onthouden, naar beneden te lopen, in een rij te wachten om hun tas op te halen en weer terug naar boven te lopen", verklaart een personeelslid. Bij andere achtbanen in het pretpark speelt het probleem niet: daar mogen tassen mee het station in genomen worden.

De in het oog springende garderobekasten bij de Baron blijven niet voor eeuwig staan. Het gaat om een tijdelijke manier om opstoppingen in het station te voorkomen. De Efteling denkt nog na over een permanente oplossing.



Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be