Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Verkoeling in snikhete wachtrij: verneveling bij Efteling-achtbaan Baron 1898

02-07-2015, 13.26 uurBeeld: Marc Scheepers

De Efteling heeft maatregelen genomen om te voorkomen dat bezoekers van hun stokje gaan in de urenlange rij voor Baron 1898. De buitenwachtrij van de nieuwe achtbaan is voorzien van meerdere vernevelinstallaties. Ook zijn er een hoop extra parasols neergezet.

Gisteren werden meerdere wachtende personen onwel vanwege de hitte. De wachttijd voor de dive coaster was toen opgelopen tot bijna drie uur. Vanochtend moesten waaghalzen ruim tweeënhalf uur geduld hebben. Inmiddels is de wachttijd gedaald naar ongeveer een uur.

De vernevelinstallaties zijn geleverd door de firma Erkho uit Sliedrecht. Boven de wachtpaden hangen waterslangen die voor verfrissing zorgen.

Ondertussen is de Efteling ook bezig met het voltooien van de attractie zelf. In het stationsgebouw worden de laatste effecten geperfectioneerd. Zo is de grote stoommachine bij de liftheuvel sinds vandaag in werking. Ook de tandwielen in de opstaphal draaien nu. Directeur Fons Jurgens vertelde eerder dat de dive coaster voor 99,9 procent af is.



Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be