Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Dj Hardwell maakt remix van muziek nieuwe Efteling-achtbaan

03-06-2015, 10.05 uur

Hardwell en de Efteling komen samen. De beroemde dj remixt de muziek van de nieuwe achtbaan Baron 1898. Het pretpark heeft de Bredase diskjockey gevraagd om een eigen bewerking te maken op de attractiemuziek. Op 1 juli wordt de remix uitgebracht.

Hardwell is naar eigen zeggen "al jaren een groot bewonderaar van de Efteling", staat in een persbericht. Hij zou geïnspireerd zijn geraakt door de dancesoundtrack die collega-dj Tiësto maakte voor watershow Aquanura.

"Ik werd uitgenodigd eens op kantoor langs te komen. Daar hoorde ik de themamuziek van Baron 1898, waarna ik gevraagd werd een bewerking van het nummer te maken", zegt de dj. "Uiteraard ben ik als fan en muziekproducent trots op het eindresultaat."

De nieuwe remix zal voorlopig niet in het park te horen zijn. Wel wordt de single vanaf de opening van de Baron uitgedeeld aan bezoekers. Hardwell, artiestennaam van Robbert van de Corput, is in 2013 en 2014 nog uitgeroepen tot de beste dj ter wereld door het Britse tijdschrift DJ Mag.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be