Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Vrouw is kwaad op Walibi Holland: 'Wildwaterbaan was veel te nat!'

12-05-2015, 22.26 uur

Niet iedereen houdt van waterattracties. Een vrouw die afgelopen week samen met haar vriend een bezoek bracht aan Walibi Holland, is woedend omdat ze kletsnat werd in een wildwaterbaan. Dat zou haar hele dag hebben verpest, schrijft ze zelf op een klachtensite.

De vrouw stapte afgelopen vrijdag eerst in de boomstambaan Crazy River en vervolgens in de waterbaan El Rio Grande. "Bij beide banen stond dat je hier nat kunt worden, maar in de Crazy River waren dat hooguit een paar spetters. In de El Rio Grande werd mijn broek drijfnat, inclusief mijn schoenen. Alles doorweekt."

De druipende dame spoedde zich vervolgens naar de servicebalie, waar ze verontwaardigd haar verhaal deed. "Ik heb uitgelegd dat wij hiervoor geld gespaard hebben en dat het heel vervelend is omdat wij nu naar huis moeten." Doorlopen kon volgens de vrouw niet, omdat ze dan ziek zou worden. Tot haar verbazing werd ze vierkant uitgelachen.

Teleurgesteld keerde ze huiswaarts. "Ik vind het schandalig hoe ik behandeld werd. Ik hoop dat hier iets aan gedaan kan worden."

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be