Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

'Spreek ik met H.B. Gijs?' Efteling krijgt duizenden grappenmakers aan de lijn op 1 april

02-04-2015, 20.37 uur

De Efteling is gisteren lastiggevallen door duizenden lolbroeken. Bij wijze van 1 aprilgrap vroegen ze naar meneer G.B. Wolf, mevrouw R. Kapje of meneer H.B. Gijs. Het callcenter van de Efteling kreeg in totaal 3.285 belletjes te verwerken.

Er belden een stuk meer grapjassen dan een jaar geleden, staat in een interne memo voor personeelsleden. "Maar door de goede voorbereiding (en de hulp van Wolf en Holle Bolle Gijs) zijn de telefoongesprekken op 1 april veel korter geweest dan vorig jaar", schrijft de Efteling op intranet.

Erg origineel waren de bellers niet. "In de loop der jaren is het aantal telefoontjes toegenomen maar de grappen zijn vrijwel hetzelfde gebleven."

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be