Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Bobbejaanland

Overblijfselen oude waterbaan Bobbejaanland eindelijk weg

19-02-2015, 12.26 uur

Ruim zes jaar na de sluiting van de Bobby Drop zijn de laatste resten van de waterbaan eindelijk uit Bobbejaanland verwijderd. De attractie ging in 2008 dicht, maar de betonnen funderingen en het grote waterbassin bleven sindsdien grotendeels onaangetast.

Nu maakt Bobbejaanland alsnog werk van het gebied. Vanwege de komst van de exotische 3D-simulator The Forbidden Caves krijgt de omgeving een flinke opknapbeurt. Op de voormalige plek van de Bobby Drop worden eettentjes en een terras gerealiseerd.

In de jungle-themazone 'Adventure Valley' komen verder grote toegangspoorten te staan, blijkt uit een plattegrond die het pretpark op Facebook zette. Daarop is ook te zien dat de ingang van de nieuwe attractie straks pal naast de entree van het Banana Bos ligt, de hal met waterbaan Banana Battle en indoorcoaster Revolution.

Meer Bobbejaanland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be