Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Duits bierfestijn in de polder: Walibi Holland organiseert Oktoberfest

06-01-2015, 20.55 uur

Komend najaar kunnen we in Walibi Holland terecht voor een klassieke Duitse bierparty. In navolging van het succesvolle jaarlijkse volksfeest in München organiseert het pretpark voor het eerst een eigen Oktoberfest.

In september staan er voor de bezoekers feesttenten en talloze vaten bier klaar. Ook foute après-skimuziek en traditionele Duitse klederdracht mogen niet ontbreken. Precieze data en openingstijden zijn nog niet bekend.

Walibi hoopt dat het Oktoberfest net zo populair kan worden als de Halloween Fright Nights. De griezelavonden zorgen eind oktober steevast voor de drukste periode van het seizoen. Mogelijk is het vrolijke Duitse bierfestijn een nieuw jaarlijks succesnummer.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be