Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Dive coaster Baron 1898 krijgt niet één maar twee voorshows

13-12-2014, 21.02 uur

De Efteling laat geen kans onbenut om te zorgen dat een ritje in achtbaan Baron 1898 veel meer wordt dan een snelle adrenalinekick. De nieuwe dive coaster krijgt niet één maar twee voorshows.

Anonieme medewerkers van het pretpark hebben dat bevestigd aan Looopings. Net als in Villa Volta worden bezoekers door twee aparte kamers geleid, waar het mysterieuze verhaal achter de attractie uitgebeeld zal worden. Maar in tegenstelling tot in Villa Volta zullen gasten hier niet worden opgezadeld met een ellenlange Nederlandse vertelling.

Het verhaal, dat gaat over een gierige mijnbaron en boze geesten, moet namelijk ook voor buitenlanders begrijpelijk zijn. De shows duren elk minimaal twee minuten. Toeschouwers staan straks oog in oog met de baron zelf, Gustave Hooghmoed.

Looopings kon eerder deze week al onthullen dat Baron 1898 drie verschillende wachtrijen krijgt: de eerste voor single riders, de tweede voor personen die vooraan in een karretje willen zitten en de derde voor overige bezoekers.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be