Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

'Game Gallery in de Efteling wordt binnenkort alsnog verbouwd'

04-12-2014, 21.11 uur

Oude plannen voor een verbouwing van de Game Gallery in de Efteling zijn nog steeds aan de orde. De langverwachte renovatie van de spellengalerij is meermaals uitgesteld, maar gaat binnen afzienbare tijd waarschijnlijk alsnog door. Dat melden ingewijden.

Looopings maakte bijna twee jaar geleden al melding van het voornemen om de betaalattractie nieuw leven in te blazen. In dat geval worden de houten kraampjes allemaal opnieuw opgebouwd. Het geeft de Efteling bovendien de gelegenheid om het spellencomplex een zeevaartthema mee te geven, dat past bij de nabijgelegen Halve Maen en Vliegende Hollander.

Wanneer de opknapbeurt van de Game Gallery precies zal plaatsvinden, is nog niet bekend. Wel gaan er al geruchten over nieuwe spellen. Zo wordt er in de wandelgangen gefluisterd over de toevoeging van een Eftelingse variant op de beroemde kamelenrace, bekend van de kermis.



Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be