Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling woest over reclameborden van Looopings

21-11-2014, 17.34 uur

Reclameborden van Looopings voor de deur van de Efteling kunnen niet op sympathie rekenen van het pretpark zelf. De Efteling is boos en eist dat de advertenties met de tekst "Het laatste nieuws over de Efteling" per direct worden aangepast of verwijderd.

Daarvoor is een officiële klacht ingediend bij de gemeente Loon op Zand, bevestigt een woordvoerder. "Wij menen dat het gebruiken van onze naam inbreuk maakt op ons merkrecht", zegt hij. Mocht er geen gehoor worden gegeven aan de eisen, dan is het starten van een rechtszaak een optie.

De Efteling is sowieso niet blij met de digitale led-borden op de drukke Europalaan, aldus de voorlichter. "Wij zetten onze vraagtekens bij esthetiek en de verkeersveiligheid." Looopings heeft nog niet op de eis van de Efteling gereageerd.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be