Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

'Glijbanen in waterpark van Slagharen worden interactief'

14-10-2014, 19.27 uur

Toen Attractiepark Slagharen een nieuw subtropisch waterpark aankondigde, werd ons "een zwembad dat zijn weerga niet kent" beloofd. Tot nu toe wijzen de uitgelekte plannen op weinig bijzonders, maar misschien dat de glijbanen nog voor een verrassing kunnen zorgen.

Die worden namelijk interactief, vertellen insiders aan Looopings. Dat houdt in dat lichteffecten en waterstralen vooraf instelbaar zijn door de bezoekers. Met behulp van een knoppensysteem bepalen glijdende gasten zelf wat ze in de buizen tegenkomen.

Het nieuwe zwembad van Slagharen krijgt in eerste instantie twee grote waterglijbanen. Bij de bouw wordt rekening gehouden met de komst van een derde en een vierde baan, zo is te zien op de plattegrond.

Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be