Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsa Group

Directeur Plopsaland neemt wraak op Looopings: 'Payback time!'

27-09-2014, 17.14 uur

Wie afgelopen week aanwezig was op de grote attractiebeurs EAS in Amsterdam, is bij de stand van Plopsa waarschijnlijk iemand van Looopings tegen het lijf gelopen. In het pak van Maya de Bij.

Plopsa-directeur Steve Van den Kerkhof had kennelijk nog een appeltje met ons te schillen. Toen hij door een cameraploeg van Looopings gevraagd werd naar het succes van zijn characters, haalde hij het snikhete mascottepak van Maya de Bij tevoorschijn. "Je hebt al zo veel met ons gedaan. Ik vond het payback time."

Plopsa stond op de beurs om de licenties van Studio 100-figuren als Maya en Wickie de Viking te verkopen aan pretparken in het buitenland. Tientallen parken bleken daar interesse in te hebben. "Dit succes hadden we zelf niet verwacht. We hebben echt een probleem om alle offerteaanvragen te verwerken."

Meer Plopsa Group
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be