Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Duinrell

'Veiligheidsmaatregelen Duinrell zijn loze beloften'

06-08-2014, 11.32 uur

De extra maatregelen die Duinrell aankondigt om de gevaarlijke rodelbanen veiliger te maken, zijn alleen bedacht om imagoschade te voorkomen.

Dat vertellen verschillende anonieme medewerkers van het pretpark in gesprek met Looopings. "Volgens Duinrell zijn er stukken van de attractie vervangen, maar dat is totale onzin. Er zijn na het zoveelste ongeluk alleen rood-witte stickers aangebracht in de bochten", zegt een bron.

Ook extra toezicht van personeelsleden, om te zien of bezoekers zich wel aan de voorschriften houden, is een farce. "Jaren geleden stonden er al extra medewerkers te controleren en hingen er beveiligingscamera's, maar die zijn uit kostenoogpunt geschrapt. Het zijn allemaal loze beloften."

De directie zou op de hoogte zijn van de grote hoeveelheid ongelukken. "Alle rapporten daarover gaan al jaren direct naar het management. Toch gek dat er pas maatregelen aangekondigd worden zodra journalisten zich ermee gaan bemoeien."

Meer Duinrell
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be