Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kermis

Drie kermisattracties aangereden in Hoorn

14-08-2012, 19.13 uur

De kermis in Hoorn is één grote botsautokraam. Vanochtend vroeg zijn drie attracties op de kermis geramd door drie verschillende voertuigen.

Rond 5.00 uur 's morgens reed een hoogwerker op volle snelheid tegen de starflyer Around the World aan. De molen raakte zwaar beschadigd, maar dat bleek geen reden om hem gesloten te houden. Kermisbezoekers kunnen sinds vanmiddag gewoon weer instappen.

Een paar uur na het eerste ongeval beukte een vrachtwagen tegen het reuzenrad op. Daardoor raakte een olietank lek en kwam er een grote plas diesel op het wegdek terecht. Ook de exploitant van het reuzenrad gooide zijn attractie even later weer open. Tot slot blijkt een historische draaimolen vannacht bijna omver gereden te zijn. De schade bleef daar beperkt.

Alle botsingen lijken los van elkaar te staan, maar een onderzoek loopt nog. Dus voor hetzelfde geld krijgen meer attracties de komende nachten rake klappen. De kermis in Hoorn duurt nog tot en met maandag.

Meer kermis
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be