Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Walibi Holland organiseert Rollercoaster Run tussen de achtbanen

01-05-2018, 11.01 uur

Sportieve achtbaanfans kunnen meedoen aan een bijzonder evenement in Walibi Holland. In het pretpark wordt op zaterdagavond 30 juni de eerste Rollercoaster Run gehouden. Maximaal vijfhonderd deelnemers rennen vijf kilometer door Walibi, inclusief een ritje in de achtbanen Lost Gravity en Goliath.

De inschrijving is vandaag geopend. Voor de Rollercoaster Run werkt Walibi samen met de organisatie Fight cancer. Renners zamelen zo veel mogelijk geld in voor KWF Kankerbestrijding, bedoeld voor kankeronderzoek en -preventie.

De start is bij het podium voor het reuzenrad La Grande Roue. Vervolgens loopt het parcours via houten achtbaan Robin Hood naar de Goliath, de parkeerplaats, boomerang coaster Speed of Sound en de nieuwste achtbaan Lost Gravity.

Het sportevenement duurt van 18.30 tot 22.00 uur. Wie geen zin heeft om te rennen, mag de route ook wandelend afleggen. Er worden geen tijden bijgehouden.

"Door de combinatie van onze achtbanen met een run kunnen we op een speciale manier geld inzamelen voor Fight cancer", zegt Walibi-directrice Mascha van Till. "Ik ben supertrots dat Walibi op deze manier een bijdrage kan leveren aan dit geweldige goede doel."

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be