Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Bellewaerde Park

Belgisch pretpark stopt met verkoop abonnementen

01-05-2018, 12.58 uur

Een pretpark in België is gestopt met de verkoop van abonnementen. Vanaf vandaag zijn er in attractiepark Bellewaerde geen abonnementen meer verkrijgbaar. De afgelopen maanden werden namelijk te veel passen verkocht, vertelt een medewerkster van de klantenservice aan Looopings.

De verwachting is dat er pas volgend jaar weer jaarabonnementen verkrijgbaar zijn. "Anders wordt het te druk", luidt de uitleg. "Het moet natuurlijk wel leuk blijven."

De Adventure Pass - goed voor één jaar toegang tot Bellewaerde met uitzondering van feestdagen en avondopenstellingen - kostte 59 euro. Voor 20 euro extra konden abonnees ook op feestdagen en tijdens avondopenstellingen naar binnen. Toegang tot zusterpark Walibi Belgium kostte nog eens 20 euro extra.

Een woordvoerster van Walibi Belgium bevestigt dat het op dit moment ook niet meer mogelijk is om toegang tot Bellewaerde toe te voegen aan een nieuw Walibi-abonnement. "Gezien het onvoorziene succes heeft Bellewaerde het quotum van passen bereikt", zegt ze.

Meer Bellewaerde Park
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be