Welkom!

Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.

Help ons door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
Deze hinderlijke boodschap zal dan verdwijnen. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Zo klinkt het nieuwe entreegebied van Toverland

25-04-2018, 20:28 uur | Reacties

Toverland heeft speciale muziek laten maken voor het nieuwe entreegedeelte Port Laguna. Komende zomer opent het Limburgse attractiepark een uitgestrekt havenstadje met kleurrijke huisjes in mediterrane sferen. Op YouTube staat alvast een kort voorproefje van de bijbehorende soundtrack.

Vanuit Port Laguna kunnen bezoekers de verschillende themagebieden van Toverland betreden, waaronder het nieuwe deel Avalon. De opening vindt plaats op 7 juli. Het Duitse bedrijf IMAscore verzorgt de muziek, die bestaat uit rustgevende, zomerse klanken met geluiden van kabbelend water en meeuwen op de achtergrond.

ZIE OOK: Dit wordt het nieuwe entreegebied van Toverland: Port Laguna

"Het karakteristieke geluid van Port Laguna komt van een caisa, een bijzonder instrument van staal en hout", zegt een woordvoerster. "De ontspannen muziek op de Via Magia, onze nieuwe boulevard, zal onze gasten helpen om helemaal in de juiste sfeer te komen."

Toverland schakelde IMAscore eerder in voor de muziek van de themagebieden Magische Vallei, Magic Forest en Troy Area. De firma is ook actief voor parken als Phantasialand, Movie Park Germany en Walibi Belgium.ZIE OOK: Opknapbeurt voor themagebied Toverland

Reacties
Bijdrage