Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Zo klinkt het nieuwe entreegebied van Toverland

25-04-2018, 20.28 uur

Toverland heeft speciale muziek laten maken voor het nieuwe entreegedeelte Port Laguna. Komende zomer opent het Limburgse attractiepark een uitgestrekt havenstadje met kleurrijke huisjes in mediterrane sferen. Op YouTube staat alvast een kort voorproefje van de bijbehorende soundtrack.

Vanuit Port Laguna kunnen bezoekers de verschillende themagebieden van Toverland betreden, waaronder het nieuwe deel Avalon. De opening vindt plaats op 7 juli. Het Duitse bedrijf IMAscore verzorgt de muziek, die bestaat uit rustgevende, zomerse klanken met geluiden van kabbelend water en meeuwen op de achtergrond.

"Het karakteristieke geluid van Port Laguna komt van een caisa, een bijzonder instrument van staal en hout", zegt een woordvoerster. "De ontspannen muziek op de Via Magia, onze nieuwe boulevard, zal onze gasten helpen om helemaal in de juiste sfeer te komen."

Toverland schakelde IMAscore eerder in voor de muziek van de themagebieden Magische Vallei, Magic Forest en Troy Area. De firma is ook actief voor parken als Phantasialand, Movie Park Germany en Walibi Belgium.



Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be