Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling vanaf vandaag ook bereikbaar met FlixBus

26-04-2018, 14.28 uur

Het wordt makkelijker om zonder auto naar de Efteling te gaan. Vanaf vandaag is het attractiepark ook te bereiken met busmaatschappij FlixBus. Reizigers kunnen vanuit Almere, Amsterdam en Brussel direct per bus naar de Efteling rijden. Kaartjes zijn online beschikbaar vanaf 14,99 euro.

Vanuit Amsterdam duurt een enkeltje Efteling met een FlixBus één uur en tien minuten. Wie vanuit Almere vertrekt, doet er één uur en drie kwartier over. Vanuit Brussel zijn bezoekers bijna twee uur onderweg. De FlixBus stopt op het busterrein van de Efteling, dus niet bij de reguliere bushalte van het streekvervoer.

Tot nu toe reden er alleen bussen vanaf treinstations in Tilburg, Den Bosch en Breda naar de Efteling.

Ook Plopsaland De Panne is bereikbaar per FlixBus. In 2016 waren er nog plannen voor een FlixBus-verbinding naar Toverland. Dat is uiteindelijk niet doorgegaan.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be