Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Interactief fotoscherm nieuw in Walibi Holland

25-04-2018, 19.41 uurBeeld: @ThatWalibiGirl

Bezoekers van Walibi Holland kunnen tegenwoordig een bijzondere foto laten maken. In de overdekte galerij Hall of Fame staat sinds kort een groot green screen. Wie daarvoor plaatsneemt, wordt met behulp van de computer in een andere omgeving geplakt.

"Het lijkt dan alsof je in onze nieuwste achtbaan Lost Gravity zit", vertelt een woordvoerder aan Looopings. De rollercoaster op de foto heeft hetzelfde kleurenschema als Lost Gravity, al wijkt het baantype af. Voor 4 euro wordt het eindresultaat vervolgens digitaal opgestuurd.

Op dit moment staat er nog maar één foto in het apparaat. "Maar de mogelijkheden zijn eindeloos, dus misschien dat we later meer opties gaan toevoegen", aldus de voorlichter.

In de Efteling en Toverland zijn al enkele jaren vergelijkbare interactieve fotoschermen te vinden.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be