Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Avonturenpark Hellendoorn

Dit is de nieuwe attractie van Avonturenpark Hellendoorn

17-04-2018, 14.29 uur

Avonturenpark Hellendoorn opent dit jaar een kleinschalige nieuwe attractie. Speciaal voor de allerkleinsten wordt kindergebied Dreumesland uitgebreid met het interactieve minitheater Bella's Swing Paleis. Bella is één van de twee mascottes van het Overijsselse pretpark.

"Vorig jaar hebben we Het DrakenNest in gebruik genomen, een grote attractie met een minimumlengte van 120 centimeter", vertelt een woordvoerder. "Dit jaar zijn de kleinere avonturiers weer aan de beurt."

In Bella's Swing Paleis kunnen jonge bezoekers de hele dag uit hun dak gaan op bekende kinderliedjes uit het park. De toevoeging ligt vlakbij De Berenboom, geopend in 2016. Daar zijn mascottes Baba en Bella te ontmoeten.

De feestelijke opening van het theatertje vindt plaats op zaterdag 28 april. Daarmee telt Dreumesland in totaal acht attracties.

Meer Avonturenpark Hellendoorn
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be