Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Foto's: Toverland bouwt gloednieuw entreegebied Port Laguna

14-04-2018, 14.46 uur

Toverland is druk bezig met de bouw van een gloednieuw entreegebied. Bezoekers betreden het Limburgse attractiepark vanaf komende zomer via het idyllische havenstadje Port Laguna, met souvenirwinkels, restaurants en andere faciliteiten in mediterrane sferen. Sommige gebouwen zijn al bijna af, blijkt uit nieuwe bouwfoto's.

Ook zijn er al palmbomen geplant. Port Laguna bestaat uit een hoefijzervormige boulevard langs kleurrijke huisjes. Verder komen er onder meer terrassen en een waterspeelplaats. Met behulp van interactieve toverstokken kunnen bezoekers speciale effecten in het gebied activeren.

Vanuit Port Laguna zijn straks de verschillende themadelen van het park te bereiken, waaronder het nieuwe gebied Avalon met de veertig meter hoge wing coaster Fenix. Nu bevindt de ingang van Toverland zich nog in een loods.

De opening van Port Laguna en Avalon vindt plaats over precies twaalf weken, op zaterdag 7 juli.Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be