Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling ontwikkelt speciale plattegrond voor invaliden

13-04-2018, 16.42 uur

De Efteling heeft een speciale parkplattegrond ontwikkeld voor bezoekers met een handicap. Op de aangepaste kaart kunnen invaliden onder meer bekijken welke paden in het attractiepark lastig of niet bereikbaar zijn.

Op de achterkant staat welke attracties geschikt zijn voor gasten met een beperking en waar de invalideningangen zich bevinden. Verder wordt per attractie aangegeven of hulphonden zijn toegestaan en wat rolstoelers moeten doen als ze een ritje willen maken.

Daarnaast zijn er handige tips over toiletten en restaurants die goed bereikbaar zijn voor personen in een rolstoel. Efteling-bezoekers kunnen de plattegrond ophalen bij de Gastenservice in het entreegebouw Huis van de Vijf Zintuigen.

Vijf Efteling-attracties zijn niet toegankelijk voor invaliden. Het gaat om Droomvlucht, Villa Volta, Polka Marina, het Avonturendoolhof en de Monorail bij het Volk van Laaf. Bij de uitgang van Droomvlucht is sinds gisteren een alternatief te vinden in de vorm van een virtualreality-beleving.Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be