Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kermis

Kermisexploitanten redden vrouw (28) van verkrachting

07-04-2018, 14.39 uur

Een groep kermisexploitanten heeft een 28-jarige vrouw gered van een verkrachting. Kermismedewerkers zagen in de nacht van dinsdag op woensdag een man en een vrouw liggen in een park in Enschede. Toen ze vermoedden dat er iets niet in de haak was, namen ze poolshoogte.

"We dachten dat ze gewoon de liefde aan het bedrijven waren", vertelt één van de exploitanten aan RTV Oost. "Maar vervolgens hoorden we een gesmoorde kreet, toen zijn we gaan kijken en zagen we dat het niet goed was." De vijf mannen besloten in te grijpen.

Daarop rende de dader weg. "Twee van mijn vrienden zijn achter hem aangerend, ik en twee anderen bleven bij het meisje en hebben meteen de politie gebeld." Volgens de exploitant was de vrouw volledig overstuur.

De zedendelinquent wist in eerste instantie te ontkomen. Woensdagavond is hij alsnog opgepakt in Oldenzaal door een speciaal team van de politie. Het gaat om een 19-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats. Mogelijk heeft hij meer slachtoffers gemaakt.

Meer kermis
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be