Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Belgium

Walibi Belgium: eerste onride-video van nieuwe achtbaan Tiki-Waka

07-04-2018, 09.22 uur

Walibi Belgium laat voor het eerst onride-beelden zien van de nieuwe rollercoaster Tiki-Waka. Een video brengt het precieze verloop van de ruim twintig meter hoge familieachtbaan in beeld. Een ritje over het bijna zeshonderd meter lange parcours duurt ongeveer twee minuten.

De soepele 'bobsled coaster' van de Duitse fabrikant Gerstlauer haalt een topsnelheid van 55 kilometer per uur. Er zijn vijf karretjes voor elk vier personen. Passagiers moeten minimaal één meter lang zijn. Tiki-Waka staat in het nieuwe themagebied Exotic World, waar in totaal 7,8 miljoen euro in geïnvesteerd is. Rond de nieuwe trekpleister werd ook een klimparcours aangelegd.

Tiki-Waka is nog niet officieel geopend, maar vanaf vandaag worden af en toe wel bezoekers toegelaten in de attractie. Het gaat om een testfase.

Op het YouTube-kanaal van Walibi Belgium staat een 360 graden-versie van de onride-video.



Meer Walibi Belgium
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be