Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Movie Park Germany

Bizarre autodiefstal bij Movie Park Germany

06-04-2018, 14.36 uur

Movie Park Germany was deze week het toneel van een spectaculaire autodiefstal die niet zou misstaan in een actiefilm. Een 33-jarige man veroorzaakte woensdagavond een auto-ongeluk voor de entree van het Duitse attractiepark. Zijn wagen kwam tegen een boom terecht.

Twee beveiligers van Movie Park schoten de man te hulp. Ze parkeerden hun auto naast het gecrashte voertuig en stapten uit, waarna het voorval een bizarre wending nam. Het slachtoffer sprong in de auto van de helpers en reed weg richting een nabijgelegen parkeerplaats. Daarbij raakte hij een slagboom.

Op het parkeerterrein probeerde de dief een andere auto te stelen, maar dat mislukte. Vervolgens verstopte hij zich in een schuur. Gealarmeerde politieagenten konden de man daar even later arresteren. De dader heeft volgens regionale media geen vaste woon- of verblijfplaats.

Meer Movie Park Germany
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be