Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling-fans maken documentaire over renovatie Python

01-04-2018, 14.31 uur | Reacties

Een groep Efteling-fans heeft een professionele documentaire gemaakt over de renovatie van de Python. De bijna vijftien minuten durende productie van fansite De Vijf Zintuigen brengt de grote opknapbeurt van de beroemde achtbaan uitgebreid in beeld, van de laatste ritjes in de originele Python tot de feestelijke heropening.

De making-of-video geeft ook een unieke blik achter de schermen bij het bouwproces. Verder zijn er interviews met betrokkenen, onder wie Efteling-directeur Fons Jurgens, operationeel directeur Coen Bertens en projectleiders Paul van Amstel en Frank Poels.

In ongeveer twaalf weken tijd is bijna de volledige Python gesloopt en opnieuw opgebouwd. Zaterdagochtend vond de officiƫle heropening plaats, onder grote belangstelling van Efteling-fans en media uit binnen- en buitenland.Meer Efteling
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be