Walibi Holland

Vernieuwd restaurant Walibi Holland is walhalla voor kipliefhebbers

29-03-2018, 10:36 uur | Reacties

Eén van de restaurants in Walibi Holland is afgelopen winter flink verbouwd. Burgertent Friar Tucks, gelegen tussen houten achtbaan Robin Hood en draaiend huis Merlin's Magic Castle, heet voortaan Cock-a-Doodle-Doo. Op het menu staan voornamelijk kipgerechten.

Zowel het exterieur als het interieur heeft een renovatie gehad. De nieuwe stijl doet denken aan hippe eetgelegenheden op het Spaanse vakantie-eiland Ibiza, met witte muren, glas-in-loodramen, gekleurd meubilair en decoraties gemaakt van flessen. Ook het buitenterras werd vernieuwd.


ZIE OOK: Foto's: dit is de vernieuwde Main Street van Walibi Holland

Hongerige bezoekers hebben onder meer de keuze uit een halve kip, twee drumsticks, een broodje pulled chicken, 'kippeling', een maaltijdsalade, krieltjes uit het vet en potato wedges. Er is ook speciaalbier verkrijgbaar.

De grote opknapbeurt is onderdeel van Walibi's Festivalization-project, waarbij verschillende delen van het pretpark een nieuw thema krijgen. Dit jaar werd ook de Mainstreet onder handen genomen. Volgend jaar volgt de rest van themadeel Sherwood Forest. Houten achtbaan Robin Hood wordt dan omgebouwd tot een sensationele 'hybrid coaster'.ZIE OOK: Walibi Holland vervangt Robin Hood door hypermoderne achtbaan

Reacties