Disneyland Paris

Parade Disneyland Paris stilgelegd omdat actrice onwel wordt

29-03-2018, 21:06 uur | Reacties

De parade van Disneyland Paris heeft geruime tijd stilgestaan omdat een actrice onwel was geworden. Eén van de danseressen van het Frozen-gedeelte in Disney Stars on Parade stortte tijdens het dansen in elkaar. Volgens toeschouwers stond de stoet vervolgens zo'n twintig minuten stil.

Het voorval vond afgelopen weekend plaats op Town Square in themadeel Main Street U.S.A. "Ze heeft daar echt heel lang gelegen", vertelt een bezoeker aan Looopings. "De karren konden niet verder omdat ze twintig minuten in de stabiele zijligging lag."


ZIE OOK: Disneyland Paris ontslaat acteurs vanwege 'misdragingen'

"Het gebeurde recht voor onze neus", zegt een andere ooggetuige. "De actrice had tien meter ervoor al aangegeven niet meer te kunnen. Ze moest gewoon door en lag daar héél lang voordat er hulp kwam."

Uiteindelijk is de danseres afgevoerd. Medewerkers van Disneyland Paris laten weten dat het inmiddels weer wat beter gaat met de vrouw, die vooraf al bij leidinggevenden had aangegeven dat ze zich niet lekker voelde. Ze is nog niet aan het werk.ZIE OOK: Muis krijgt zonnesteek: mascotte Europa-Park bezwijkt onder tropische temperaturen

Reacties