Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Parade Disneyland Paris stilgelegd omdat actrice onwel wordt

29-03-2018, 21.06 uur | Reacties

De parade van Disneyland Paris heeft geruime tijd stilgestaan omdat een actrice onwel was geworden. Eén van de danseressen van het Frozen-gedeelte in Disney Stars on Parade stortte tijdens het dansen in elkaar. Volgens toeschouwers stond de stoet vervolgens zo'n twintig minuten stil.

Het voorval vond afgelopen weekend plaats op Town Square in themadeel Main Street U.S.A. "Ze heeft daar echt heel lang gelegen", vertelt een bezoeker aan Looopings. "De karren konden niet verder omdat ze twintig minuten in de stabiele zijligging lag."

"Het gebeurde recht voor onze neus", zegt een andere ooggetuige. "De actrice had tien meter ervoor al aangegeven niet meer te kunnen. Ze moest gewoon door en lag daar héél lang voordat er hulp kwam."

Uiteindelijk is de danseres afgevoerd. Medewerkers van Disneyland Paris laten weten dat het inmiddels weer wat beter gaat met de vrouw, die vooraf al bij leidinggevenden had aangegeven dat ze zich niet lekker voelde. Ze is nog niet aan het werk.Meer Disneyland Paris
Reacties