Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kongeparken

Nederlander ontwerpt plattegrond voor pretpark in Noorwegen

28-03-2018, 20.42 uur

Een pretpark in Noorwegen heeft een Nederlandse pretparkfan ingeschakeld voor het ontwerpen van een nieuwe plattegrond. Illustrator Vincent Keuchen uit Breda mocht aan de slag voor het Noorse attractiepark Kongeparken, vertelt hij aan Looopings. "Het is een project waar ik als kind al van droomde."

Keuchen noemt het tekenen van de pretparkplattegrond één van de mooiste opdrachten uit zijn carrière tot nu toe. Hij was ongeveer een half jaar met het project bezig, in nauwe samenwerking met Kongeparken. De oude kaart was nodig aan vervanging toe.

"Het is een hele eer", vindt Keuchen. "Deze kaart laat bezoekers wegdromen zoals ik dat vroeger ook altijd uren deed, wanneer ik thuiskwam na een dagje pretpark."

In Kongeparken staan tientallen attracties, waaronder twee achtbanen, een grote rodelbaan en enkele thrillrides.Meer Kongeparken
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be