Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park Erlebnis-Resort

Ernstig ongeluk bij werkzaamheden Europa-Park

26-03-2018, 21.14 uur

Bij de bouw van het nieuwe waterpark van Europa-Park is vanmiddag een medewerker zwaargewond geraakt. De man viel van een 12 meter hoge steiger, melden regionale media. Hij is per helikopter overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeval vond rond 13.15 uur plaats bij werkzaamheden aan het nieuwe hotel Krønasår, dat onderdeel wordt van waterpark Rulantica. De precieze oorzaak van het incident wordt nog onderzocht. Het slachtoffer, in dienst van bouwbedrijf Füssler, was nog aanspreekbaar.

Krønasår en Rulantica moeten in 2019 af zijn. In het hotel komen zo'n driehonderd themakamers en suites voor 1300 gasten. Het bekende Duitse attractiepark investeert 150 miljoen euro in het project.

Bij de bouw van de achtbaan Arthur in 2014 raakten twee bouwvakkers zwaargewond toen ze geraakt werden door een karretje. Eén van hen overleed later in het ziekenhuis.

Meer Europa-Park Erlebnis-Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be