Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling opent wildwaterbaan ondanks vrieskou

17-03-2018, 12.26 uurBeeld: Cindy Vervuren

Hoewel het vandaag -2 graden is in Kaatsheuvel, heeft de Efteling wildwaterbaan Piraña gewoon geopend. Dat is ruim twee weken eerder dan gepland. Eigenlijk zou de zomerse attractie pas vanaf zondag 1 april weer operationeel zijn.

"De onderhoudsperiode was eerder afgerond dan verwacht", vertelt een woordvoerster aan Looopings. "Deze temperaturen zijn misschien niet ideaal om een nat pak te halen, maar we willen onze gasten in ieder geval de mogelijkheid geven. De Piraña is en blijft een heel populaire attractie."

Tot nu toe zijn er nog maar weinig bezoekers die zich laten verleiden tot het maken van een ijskoud vaartochtje bij temperaturen onder het vriespunt. De wachttijd bij de Piraña bedraagt momenteel nul minuten.

De waterbaan was sinds halverwege november buiten gebruik. Overigens zijn abonnementhouders van de Efteling dit weekend niet welkom, omdat de Rabobank het attractiepark heeft afgehuurd voor klanten.

Meer Efteling
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be