Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- & Vakantiepark Slagharen

Attractiepark Slagharen neemt gloednieuwe entree in gebruik

16-03-2018, 21.49 uur | Reacties

Attractiepark Slagharen heeft vanaf vandaag een nieuwe ingang. Bezoekers komen het Overijsselse pretpark voortaan binnen via een metershoog houten kassagebouw met een balustrade, in de stijl van het Wilde Westen. Daarachter ligt een houten huisje met de toegangscontrole.

"Er moeten nog wat puntjes op de i gezet worden, maar we zijn heel trots op wat er nu staat", vertelt directeur Wouter Dekkers aan Looopings. De bouw van de nieuwe entree nam nog geen tweeënhalve maand in beslag.

Familieachtbaan Mine Train is nu een stuk beter zichtbaar vanaf de ingang. Verder werd de infrastructuur op het parkeerterrein aangepast en realiseerde men een Kiss & Ride-parkeerplaats. Volgend jaar komt er ook een voetgangerstunnel onder de weg, om de verkeersveiligheid verder te verbeteren.

In 2018 viert Attractiepark Slagharen het 55-jarig jubileum. Ter gelegenheid daarvan is het entertainmentaanbod vernieuwd, in samenwerking met showbedrijf Aniba Productions. In de Main Street opent in april een nieuwe winkel.

Meer Attractie- & Vakantiepark Slagharen