Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Attractiepark Slagharen neemt gloednieuwe entree in gebruik

16-03-2018, 21.49 uur

Attractiepark Slagharen heeft vanaf vandaag een nieuwe ingang. Bezoekers komen het Overijsselse pretpark voortaan binnen via een metershoog houten kassagebouw met een balustrade, in de stijl van het Wilde Westen. Daarachter ligt een houten huisje met de toegangscontrole.

"Er moeten nog wat puntjes op de i gezet worden, maar we zijn heel trots op wat er nu staat", vertelt directeur Wouter Dekkers aan Looopings. De bouw van de nieuwe entree nam nog geen tweeënhalve maand in beslag.

Familieachtbaan Mine Train is nu een stuk beter zichtbaar vanaf de ingang. Verder werd de infrastructuur op het parkeerterrein aangepast en realiseerde men een Kiss & Ride-parkeerplaats. Volgend jaar komt er ook een voetgangerstunnel onder de weg, om de verkeersveiligheid verder te verbeteren.

In 2018 viert Attractiepark Slagharen het 55-jarig jubileum. Ter gelegenheid daarvan is het entertainmentaanbod vernieuwd, in samenwerking met showbedrijf Aniba Productions. In de Main Street opent in april een nieuwe winkel.

Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be