Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling-attracties vanaf vandaag langer geopend

26-03-2018, 14.57 uur

De Efteling hanteert vanaf vandaag andere sluitingstijden bij de attracties. Bezoekers kunnen voortaan aansluiten in een rij totdat het park dichtgaat. Tot nu toe werden de wachtrijen al eerder afgesloten, zodat het laatste ritje vóór sluitingstijd plaatsvond.

Na een reeks klachten komt daar verandering in, tot grote vreugde van veel fans. Vandaag is de Efteling tot 18.00 uur geopend. Bezoekers kunnen om 17.59 uur nog gewoon in de rij voor een attractie gaan staan, onafhankelijk van de drukte in het park.

"We zijn altijd op zoek naar manieren om de capaciteit van de attracties optimaal te benutten", staat in een verklaring van de Efteling. Alleen tijdens speciale evenementen en op vrijdagen en zaterdagen in juli en augustus - als het attractiepark tot 23.00 uur geopend is - sluiten de rijen eerder.

Ook de restaurants in de Efteling blijven voortaan langer open. Hoe laat precies verschilt per locatie en is wel afhankelijk van de drukte.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be