Welkom!

Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.

Help ons door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
Deze hinderlijke boodschap zal dan verdwijnen. Bedankt!
Plopsaland De Panne

Plopsaland organiseert Halloween Scare Nights voor 16-plussers

05-03-2018, 14:25 uur | Reacties

Halloween in Plopsaland De Panne wordt voor het eerst écht eng. Het Vlaamse pretpark organiseert dit jaar Halloween Scare Nights voor bezoekers van 16 jaar en ouder. Er komen twee spookhuizen: Freak Circus en Camping 't Zonnetje.

"Ontdek in een verlaten tunnel het lugubere circus van een failliet circusgezelschap en laat je terroriseren door de duivelse bewoners van Camping 't Zonnetje", luidt de promotietekst. "Je ergste nachtmerrie start hier!"

ZIE OOK: In zo'n slechte staat is de 'Plopsaland-camping'

Tot nu toe was het griezelfeest in Plopsaland volledig geschikt voor jonge kinderen. Daar komt komend najaar verandering in. Zusterpark Holiday Park in Duitsland organiseert al wel enkele jaren een halloweenevenement voor oudere horrorliefhebbers.

De Halloween Scare Nights in Plopsaland De Panne vinden dagelijks plaats van maandag 29 oktober tot en met vrijdag 2 november. Het attractiepark is dan geopend van 10.00 tot 22.00 uur. 's Avonds is er een vuurwerkshow.

In eerste instantie werd het evenement Halloween Fright Nights genoemd. Na kritiek over plagiaat - Walibi Holland hanteert al jaren dezelfde term - is de naam aangepast.

ZIE OOK: Plopsaland opent grote nieuwe attractie in 2020

Reacties
Bijdrage