Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Bijna 40 procent korting op entreekaarten Walibi Holland

03-03-2018, 09.06 uur

Dit jaar naar Walibi Holland? Entreekaarten voor het pretpark zijn in de aanbieding. Op de Duitse versie van de bekende kortingssite Groupon worden tijdelijk tickets verkocht voor 20,50 euro in plaats van 33,50 euro. Dat is een korting van bijna 40 procent.

De voordelige toegangsbewijzen zijn geldig tot 30 juni. Walibi Holland is geopend vanaf 30 maart. Iedereen kan gebruikmaken van de Duitse actie, ook Nederlanders. Na een bestelling worden de kaarten per mail verstuurd.

Walibi opent dit jaar geen nieuwe attractie. Wel krijgt een deel van het park een make-over. Houten achtbaan Robin Hood is in 2018 voor het laatst geopend. Komend najaar wordt de attractie omgebouwd tot een sensationele hybrid coaster.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be