Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Bizar: Efteling laat achtbaan Baron 1898 de hele nacht aan staan

03-03-2018, 13.34 uur

De Efteling doet er alles aan om attracties open te houden bij guur weer. Achtbaan Baron 1898 is afgelopen nacht voortdurend in bedrijf geweest om te voorkomen dat er sneeuw op de baan kwam te liggen. Dat bevestigt een Efteling-woordvoerster aan Looopings.

Vanaf vrijdagavond tot zaterdagochtend vroeg heeft de dive coaster constant ritjes gemaakt, zonder passagiers. De hele nacht waren er Efteling-medewerkers aanwezig om de treinen van de achtbaan te starten. Dankzij die nachtelijke operatie kunnen bezoekers vandaag gewoon een ritje maken in de Baron, ondanks de sneeuwval.

Sinds kort kan Baron 1898 ook draaien als het vriest. Alleen bij harde windstoten moet de achtbaan gesloten worden. Dat kan namelijk problemen opleveren bij een eventuele evacuatie op grote hoogte.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be