Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Trein Big Thunder Mountain in Disneyland Paris ontspoord

27-10-2011, 22.01 uur

In Disneyland Paris is vanavond een trein van de achtbaan Big Thunder Mountain ontspoord. Rond half acht raakten de wielen van een karretje los. Op dat moment zaten er 31 mensen in het mijntreintje.

Twee passagiers raakten lichtgewond, melden Franse media. Een andere bezoeker kreeg last van paniekaanvallen. Volgens een woordvoerder van het park vielen er helemaal geen slachtoffers. De Franse politie bleef tot 22.00 uur ter plaatse. Disneyland houdt de achtbaan voorlopig dicht.

Afgelopen weekend kampte Big Thunder Mountain ook al met storingen. In april dit jaar vielen er nog vijf gewonden toen een decorstuk onverwachts afbrak en op een rijdende trein terechtkwam. De baan is toen een maand lang gesloten geweest.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be