Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Movie Park Germany

Movie Park Germany organiseert speciale cosplay-dag

03-03-2018, 18.09 uurBeeld: Anna Faith

Liefhebbers van cosplay kunnen op zaterdag 23 juni terecht in Movie Park Germany. In het Duitse attractiepark vindt op die datum een speciale Cosplay Day plaats, met een groot aantal professionele cosplayers en verschillende workshops.

Cosplayers houden ervan om zich te verkleden als een personage uit een film, game, boek, tv-serie of stripverhaal. De cosplay-dag in Movie Park Germany begint om 10.00 uur. Om 15.00 uur is er een parade met alle aanwezige cosplayers. In Studio 7 wordt om 16.30 uur de beste cosplayer van de dag gekozen.

Entreekaarten voor het evenement zijn online te koop voor 25 euro met de actiecode 'cosplayday'. Normaal gesproken kost een ticket voor Movie Park tussen 39,50 en 45,50 euro. Wie mee wil doen als cosplayer kan zich tot 20 mei aanmelden via de website van het pretpark. Reguliere bezoekers mogen zich niet verkleden.

Meer Movie Park Germany
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be