Welkom!

Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.

Help ons door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
Deze hinderlijke boodschap zal dan verdwijnen. Bedankt!
Walibi Belgium

Abonnement op Walibi Belgium wordt duurder

02-03-2018, 17:41 uur | Reacties

Walibi Belgium heeft de nieuwe prijzen voor jaarabonnementen bekendgemaakt. Het Belgische pretpark introduceert een andere formule, waarbij bezoekers hun abonnement zelf kunnen samenstellen. Wie dezelfde voordelen wil als vorig jaar is 15 tot 20 procent duurder uit.

Voor 59 euro per persoon krijgen abonnees toegang tot Walibi Belgium óf waterpark Aqualibi óf zusterpark Bellewaerde. Het toevoegen van een tweede of derde park kost 20 euro per park extra. Ook moet er 20 euro bijbetaald worden voor toegang op feestdagen en zomeravonden.

ZIE OOK: Walibi Belgium onthult naam van nieuwe achtbaan

Parkeren kost 25 euro extra, een stijging van 25 procent ten opzichte van vorig jaar. Bovendien is er flink gesneden in de voordelen voor abonnementhouders. Voortaan krijgen abonnees 10 procent in plaats van 15 procent korting op eten en drinken.

In plaats van gratis toegang tot Walibi Holland en Walibi Rhône-Alpes moeten abonnees nu genoegen nemen met 50 procent korting. De korting bij het Duitse pretpark Fort Fun Abenteuerland is zelfs helemaal verdwenen.

De abonnementen voor 2018 zijn op dit moment nog niet verkrijgbaar. Ook online entreebewijzen zijn niet te koop. Het nieuwe seizoen van Walibi Belgium start over vier weken, op zaterdag 31 maart. In het voorjaar opent de nieuwe familieachtbaan Tiki-Waka.

ZIE OOK: Walibi geeft toe: 'rebranding' van 15 miljoen euro is mislukt

Reacties
Bijdrage