Welkom!

Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.

Help ons door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
Deze hinderlijke boodschap zal dan verdwijnen. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Toverland zoekt bijna tweehonderd medewerkers: 'Lastig in deze regio'

03-03-2018, 18:51 uur | Reacties

Toverland heeft moeite om genoeg medewerkers te vinden. Het Noord-Limburgse attractiepark bevindt zich een regio met veel toerisme, waardoor het invullen van vacatures lastig is. Een samenwerkingsverband met andere recreatiebedrijven in de regio zou de oplossing kunnen zijn, vertelt een woordvoerster aan Looopings.

Toverland ligt op een steenworp afstand van verschillende vakantieparken en evenementenlocaties. "We vissen voor personeel in principe allemaal uit dezelfde vijver", legt de Toverland-voorlichtster uit. "Daarom bekijken we de mogelijkheden om onze krachten te bundelen."

ZIE OOK: Medewerkers Toverland krijgen nieuwe personeelskleding

Zo zouden schoonmakers van bungalowparken, die vooral op maandag en vrijdag actief zijn, op de andere dagen in Toverland aan de slag kunnen. Ook worden er stappen gezet voor een gezamenlijke banendag.

Het attractiepark zoekt op dit moment 185 hulpkrachten, met name voor in de horeca. Daarnaast wordt er gezocht naar tien vaste medewerkers, vooral voor technische functies. Komende zomer opent Toverland een nieuw entreegebied en een themagebied met twee attracties.

ZIE OOK: Toverland wil doorgroeien naar 3,5 miljoen bezoekers per jaar

Reacties
Bijdrage