Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Toverland zoekt bijna tweehonderd medewerkers: 'Lastig in deze regio'

03-03-2018, 18.51 uur

Toverland heeft moeite om genoeg medewerkers te vinden. Het Noord-Limburgse attractiepark bevindt zich een regio met veel toerisme, waardoor het invullen van vacatures lastig is. Een samenwerkingsverband met andere recreatiebedrijven in de regio zou de oplossing kunnen zijn, vertelt een woordvoerster aan Looopings.

Toverland ligt op een steenworp afstand van verschillende vakantieparken en evenementenlocaties. "We vissen voor personeel in principe allemaal uit dezelfde vijver", legt de Toverland-voorlichtster uit. "Daarom bekijken we de mogelijkheden om onze krachten te bundelen."

Zo zouden schoonmakers van bungalowparken, die vooral op maandag en vrijdag actief zijn, op de andere dagen in Toverland aan de slag kunnen. Ook worden er stappen gezet voor een gezamenlijke banendag.

Het attractiepark zoekt op dit moment 185 hulpkrachten, met name voor in de horeca. Daarnaast wordt er gezocht naar tien vaste medewerkers, vooral voor technische functies. Komende zomer opent Toverland een nieuw entreegebied en een themagebied met twee attracties.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be