Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Belgium

Heropening van achtbaan Walibi Belgium niet in 2018

22-02-2018, 08.00 uur

De heropening van een oude achtbaan in Walibi Belgium laat op zich wachten. Kinderachtbaan La Coccinelle werd vorig jaar afgebroken om plaats te maken voor de nieuwe rollercoaster Tiki-Waka. Walibi beloofde dat La Coccinelle elders in het park zou terugkeren.

In 2018 gaan bezoekers de oude attractie echter nog niet terugzien. Waarschijnlijk gaat het nog enkele jaren duren voordat de kinderachtbaan weer wordt opgebouwd. La Coccinelle komt te liggen op de voormalige plek van het reuzenrad, dat begin vorig jaar werd afgebroken.

De openingsdatum van de nieuwe achtbaan Tiki-Waka is nog niet bekend. Walibi Belgium hoopt dat de coaster af is bij de start van het seizoen, op zaterdag 31 maart.

Meer Walibi Belgium
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be