Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling gaat Boarding Pass ook testen bij Symbolica

15-02-2018, 16.40 uur | ReactiesBeeld: Wesley Vervloet

Het gratis reserveringssysteem van de Efteling, de zogeheten Boarding Pass, wordt binnenkort ook geïntroduceerd bij de nieuwe attractie Symbolica. Afgelopen najaar is het systeem enkele maanden getest bij de Python. Dat was volgens de Efteling een succes.

Daarom vindt er op verschillende drukke dagen in maart een vergelijkbare proef plaats bij Symbolica, bevestigt een woordvoerster aan Looopings. "Symbolica is een totaal ander soort attractie dan de Python", legt ze uit. "We willen het systeem testen bij een nieuwe trekpleister die heel populair is. We zijn heel benieuwd hoe dat gaat verlopen."

Tijdens het experiment is de reguliere wachtrij van Symbolica gesloten. Bezoekers moeten een ritje in het Paleis der Fantasie dus verplicht vooraf reserveren. Dat kan via de Efteling-app of bij speciale kaartautomaten voor de attractie. Omdat er per tijdstip een maximum aantal bezoekers wordt toegelaten, blijft de wachtrij kort.

Over het invoeren van de Boarding Pass bij andere attracties in het park denkt de Efteling voorlopig nog niet na. "Dat is op dit moment niet aan de orde."

Meer Efteling
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be