Welkom!

Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.

Help ons door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
Deze hinderlijke boodschap zal dan verdwijnen. Bedankt!
Efteling

Efteling gaat Boarding Pass ook testen bij Symbolica

15-02-2018, 16:40 uur | ReactiesFoto: Wesley Vervloet

Het gratis reserveringssysteem van de Efteling, de zogeheten Boarding Pass, wordt binnenkort ook geïntroduceerd bij de nieuwe attractie Symbolica. Afgelopen najaar is het systeem enkele maanden getest bij de Python. Dat was volgens de Efteling een succes.

Daarom vindt er op verschillende drukke dagen in maart een vergelijkbare proef plaats bij Symbolica, bevestigt een woordvoerster aan Looopings. "Symbolica is een totaal ander soort attractie dan de Python", legt ze uit. "We willen het systeem testen bij een nieuwe trekpleister die heel populair is. We zijn heel benieuwd hoe dat gaat verlopen."

ZIE OOK: Efteling houdt vast aan reserveringssysteem bij de Python

Tijdens het experiment is de reguliere wachtrij van Symbolica gesloten. Bezoekers moeten een ritje in het Paleis der Fantasie dus verplicht vooraf reserveren. Dat kan via de Efteling-app of bij speciale kaartautomaten voor de attractie. Omdat er per tijdstip een maximum aantal bezoekers wordt toegelaten, blijft de wachtrij kort.

Over het invoeren van de Boarding Pass bij andere attracties in het park denkt de Efteling voorlopig nog niet na. "Dat is op dit moment niet aan de orde."

ZIE OOK: Zo werkt de nieuwe Boarding Pass van de Efteling

Reacties
Bijdrage