Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Albert Heijn transformeert flessenautomaat tot Holle Bolle Gijs

13-02-2018, 14.04 uur

Je komt Holle Bolle Gijs nu ook in de supermarkt tegen. De bekende veelvraat uit de Efteling heeft in verschillende vestigingen van Albert Heijn de rol van flessenautomaat overgenomen. Klanten kunnen hun lege flessen deponeren in Gijs' mond.

De ludieke transformatie is onderdeel van de jaarlijkse Efteling-spaaractie van Albert Heijn. Klanten kunnen tot en met 25 februari zegels sparen voor 10 euro korting op een Efteling-kaartje. Ze betalen dan geen 38 euro maar 28 euro voor een entreebewijs.

Volle spaarkaarten kunnen tot en met 17 juni ingeleverd worden bij de kassa van Albert Heijn. De Efteling-tickets zijn geldig tot en met 11 november 2018.

Meer Efteling
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be