Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling zet gevonden voorwerpen op internet

08-02-2018, 23.16 uur | Reacties

Iets verloren in de Efteling? Voortaan kunnen bezoekers hun kwijtgeraakte spullen zelf opzoeken op internet. Het attractiepark is in zee gegaan met de firma iLost, een zoekmachine voor gevonden voorwerpen.

Alle spullen die in de Efteling gevonden worden, verschijnen op de website van iLost met een korte omschrijving en - in sommige gevallen - een foto. Bezoekers kunnen de spullen direct claimen via de site. Ze moeten dan wel kunnen aantonen dat ze de rechtmatige eigenaar zijn.

Op dit moment staan er 74 voorwerpen uit de Efteling op de site, gevonden tussen 15 januari en 8 februari. Het gaat onder meer om tassen, kinderwagens, oorbellen, knuffels, brillen, horloges, broeken, attractiefoto's, een videoband en een schaats.

Walibi Holland en het Dolfinarium in Harderwijk werken al langer samen met iLost.

Meer Efteling
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be